Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Εκστρατεία για συγκέντρωση βιβλίων!!!!




Γεια σας, παιδιά!

  Η Βιβλιοθήκη μας, όπως όλοι πια, περνάει κι αυτή μια δύσκολη περίοδο. Θα θέλαμε πολύ να την ενισχύσουμε με νέες εκδόσεις αλλά δυστυχώς τα οικονομικά μας δε μας επιτρέπουν. Φανταζόμαστε πως γνωρίζετε από τα ΜΜΕ πως η κρίση άγγιξε και τη Χώρα των Ξωτικών…
  Σε κάθε περίπτωση εμείς, όπως κι εσείς, δεν το βάζουμε κάτω!
Είπαμε πως όπου λείπουν τα χρήματα περισσεύει η ψυχή και η διάθεση για αλληλεγγύη. Έτσι βάλαμε στόχο να κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στη Βιβλιοθήκη μας που σήμερα είχε τη γιορτή της.
  Αν είστε από τα τυχερά παιδιά που μπορούν ακόμη  να αγοράσουν ένα καινούριο βιβλίο, σκεφτείτε πως υπάρχουν άλλοι φίλοι σας βιβλιοφάγοι που δεν μπορούν πια να το κάνουν τόσο εύκολα.
  Η Βιβλιοθήκη μας λειτουργεί τόσο καλά χάρη στην αγάπη τη δική σας και των εθελοντών που θυσιάζουν τα διαλείμματά τους για να εξυπηρετήσουν όσο γίνεται περισσότερους συμμαθητές τους.
Πιστεύουμε πως όλοι θα αγκαλιάσετε τις προσπάθειές μας για να ανανεώσουμε τα ράφια μας.
  Αυτό που ζητάμε είναι ένα βιβλίο από τον καθένα. Δε χρειάζεται να είναι καινούριο. Αν είναι διαβασμένο κι αν έχει αγαπηθεί πρώτα από εσάς τόσο το καλύτερο. Αρκεί μόνο να είναι σε καλή κατάσταση.
   Σκεφτείτε, αν όλοι ανταποκριθείτε  στην πρόσκληση και φέρετε από ένα βιβλίο ο καθένας, θα μαζέψουμε πάνω από διακόσια βιβλία!!!
  Ήδη έχουμε συγκεντρώσει από τις προσφορές σας 20 νέους τίτλους.
Περιμένουμε κι άλλες.
  Μην ξεχάστε να γράψετε στην πρώτη σελίδα του βιβλίου που θα χαρίσετε, το όνομά σας και τη λέξη « χαρίζεται ». Εγώ, ας πούμε θα γράψω στο δικό μου βιβλίο: « Χαρίζεται στη Βιβλιοθήκη του σχολείου μου για τη γιορτή της από το ξωτικό  Διαβάστικους  Μεγαλοφώνικους.»

Μπορείτε να δίνετε τις προσφορές σας είτε στους εθελοντές είτε στην κυρία Ελευθερία.

Βάλτε στόχο να πετύχουμε όλοι μαζί κάτι σπουδαίο!!

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι η χώρα των ξωτικών γρήγορα να πλημμυρίσει από "βιβλιονοστιμιές"!!!! Το ξωτικό Διαβάστικους Μεγαλοφώνικους δημιουργεί μεγαλουργώντας ή μεγαλουργεί δημιουργώντας !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους εθελοντές της βιβλιοθήκης, στα ξωτικά της και ιδιαίτερα στον Διαβάστικους Μεγαλοφώνικους!!! Καλά ταξίδια στους μαγικούς βιβλιοδρόμους! Μακάρι να πετύχετε το στόχο σας και να μαζέψετε πολλά πολλά βιβλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή